Kubiqwood overkappingen


Kubiqwood overkappingen is een veelzijdig en snel te realiseren systeem voor tuinhuis en veranda met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er is keuze uit diverse prefab systemen die geheel naar eigen wens zijn aan te passen. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment van ramen en deuren die in het systeem ingepast kunnen worden. Ook het afsluiten van de overkapping d.m.v. een glazen schuifwand behoort tot de mogelijkheden.

De gehele constructie wordt opgebouwd met Douglas hout waarbij de palen aan de onderzijde zijn voorzien van hardhout, zodat ze bijna onverwoestbaar zijn. De onderzijde van de wanden is gemaakt van kunststof zodat de Douglas wanden geen contact maken met de ondergrond. Ook dit voorkomt vroegtijdige aantasting van de wanden door vocht en het biedt de mogelijkheid om de bestrating er strak tegen af te werken.

De dakcontstructie wordt uitgevoerd in geschaafd Douglas hout. U kunt zelf aangeven of u een overstek wilt en aan welke zijde(s) deze moet komen. Daarnaast wordt het pakket standaard geleverd met een onderuitloop, buis en bochten voor de hemelwaterafvoer. Het dak zelf wordt bedekt met een 1.14 mm. dik EPDM en afgewerkt d.m.v. een boeiboord met aluminium daktrim.

Informeer dus eens naar de uitgebreide mogelijkheden van Kubiqwood. Neem voor vrijblijvende informatie hier contact op.