AluWoods schuttingen


Bijna overal worden tuinen omringt door hout-beton schuttingen. De welbekende betonpalen met onderplaat met daartussen verticale of horizontale houten panelen. Nadeel van het beton is dat de kleur van de palen (antraciet) zeer snel vervaagt en u eigenlijk lichtgrijze/gemêleerde palen overhoudt. Daarnaast is het beton poreus waardoor snel groene aanslag ontstaat wat de palen ontsiert.

Om deze problemen voor u op te lossen zijn wij exclusief dealer voor Zuid-West Brabant en een stuk Zeeland geworden van AluWoods.  Een kwalitatief hoogstaand systeem dat bestaat uit antracietkleurige aluminium palen en onderplaten met maar liefst 20 jaar kleurgarantie en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft. In het systeem kunnen houten, aluminium of composiet panelen in vele kleuren en mogelijkheden worden geplaatst. Zelfs aluminium met melkglas panelen behoort tot de mogelijkheden.

In of op de palen kan verlichting worden aangebracht zodat u ook ’s avonds een sfeervolle uitstraling van uw schutting heeft. Doordat de bekabeling door de palen loopt ziet u geen kabels lopen. Een andere optie is een wandcontactdoos in de palen. Hierdoor kunt u uw telefoon, laptop, of andere elektrisch apparaat makkelijk aansluiten en heeft u altijd een stopcontact bij de hand. En dit volledig in dezelfde kleur als de palen en onderplaten.

Wilt u meer informatie? Neem hier contact op met Marco Kole Tuinen.