Tuinhuis en schutting


Tuinhuizen en overkapping

Wij bouwen met een systeem voor tuinhuizen met of zonder overkapping dat vele mogelijkheden biedt en nagenoeg volledig ‘custom made’ te maken is. Het geheel wordt standaard opgebouwd met blank Douglas hout maar is ook leverbaar in vele kleuren of een combinatie van beiden. Door het modulaire systeem van bouwen is iedere gewenste afmeting mogelijk en zijn er vele opties waarbij u kunt denken aan glazen schuifwanden, wandcontactdozen, heaters, inbouw of opbouw verlichting enz. en dat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Informeer naar de vele mogelijkheden via http://www.marcokoletuinen.nl/contact/

.

Aluwoods schutting

Natuurlijk wilt u privacy in uw tuin. Dit kan door een mooie natuurlijke haag aan te planten. Dit heeft echter tijd nodig om mooi dicht te groeien en vergt op z’n tijd onderhoud. Natuurlijk kan Marco Kole Tuinen dit onderhoud voor u regelen maar er is ook een mooi alternatief. ALUWOODS

Aluwoods is een schuttingsysteem op basis van aluminium. De palen en onderlamellen zijn gepoedercoat (in meerdere kleuren leverbaar) welke kleurvast en onderhoudsarm zijn. Het zorgt er voor dat de invulling van de schutting geen contact maakt met de grond waardoor het rotten van hout wordt voorkomen. In of op de palen kunnen zelfs wandcontactdozen of verlichting worden geplaatst zonder dat u kabels ziet lopen.

Naast de welbekende variaties in houten panelen in de schutting, kunt u ook kiezen voor PVC of composiet. Dit zorgt voor een nog langere levensduur en minder onderhoud.

Informeer naar de vele mogelijkheden via http://www.marcokoletuinen.nl/contact/