Ontwerp


Een nieuwe tuin aanleggen is een heel karwei en niet iets wat u ieder jaar opnieuw laat doen. Het is belangrijk om er van tevoren goed over na te denken zodat uw wensen op een juiste en vakkundige manier gerealiseerd kunnen worden.

Daarom komen wij, na het maken van een afspraak, graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en in te meten. We nemen dan samen uw wensen door en kijken wat de mogelijkheden zijn, rekening houdend met de ligging van de tuin, eventuele hoogteverschillen, reeds bestaande onderdelen in de tuin die behouden moeten worden, verlichting, afwatering etc.

Aan de hand van dit gesprek zal een 3D ontwerp gemaakt worden zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe uw nieuwe tuin eruit zal komen te zien. Na het bekijken van dit ontwerp is het natuurlijk nog altijd mogelijk om wijzigingen in het plan door te voeren. Als het ontwerp aan uw eisen voldoet, ontvangt u zo spoedig mogelijk een uitgebreide offerte met daarin informatie over de aanleg, een overzicht van de geoffreerde materialen, 3D impressies en een transparante, duidelijke en scherpe offerte.

Meer informatie? Neem hier contact op met Marco Kole Tuinen.