Onderhoud


Veel mensen denken dat een ‘onderhoudsvrije’ tuin bestaat. Maar dat is echt niet zo. Alle materialen die u gebruikt in de tuin verdienen om de enige tijd aandacht. En als u dit bijhoudt, dan valt het onderhoud zeker te overzien.

Het reinigen van hout- en aluminium onderdelen, bestrating, bordermuren etc. in uw tuin zijn hier een belangrijk onderdeel van. Indien u dit met de juiste onderhoudsmiddelen en materialen doet, hoeft u dit slechts 2 à 3 keer per jaar uit te voeren. Gebruik in ieder geval geen hogedrukreiniger bij nieuwe bestrating en/of hout. Hierdoor maakt u de oppervlaktes van materialen ruw en blijft er veel meer water en vuil aan hechten wat de groei van algen e.d. bevordert.

Natuurlijk kunt u het onderhoud ook door ons laten uitvoeren, dan heeft u helemaal geen omkijken naar uw tuin en kunt u er optimaal van genieten. Dit onderhoud kan op basis van een onderhoudscontract welke volledig aan uw wensen is aan te passen maar ook voor incidentele werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook het onderhoud van een gedeelte van uw tuin door ons laten verzorgen, terwijl uzelf het overige onderhoud doet. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op.